dilluns, 11 d’abril del 2011

Creu de Sant Jordi per a L'Eco de Sitges

L’Eco dedica a tots els seus col.laboradors la Creu de Sant Jordi de la Generalitat”, llegeixo en un titular en l’exemplar d’aquesta setmana de L’Eco de Sitges, mitjà en el qual col.laboro des del 9 de desembre de 1995, és a dir, una mica més de quinze anys i amb total llibertat de càtedra. “La direcció de L’Eco de Sitges i la família Soler volen compartir aquest guardó amb tots els col.laboradors que avui fan possible que, setmana rere setmana, el periòdic estigui puntualment als quioscs de la Vila i amb tots els sitgetans que el tenen com a mitjà d’informació local preferencial”.

I és que l’1 de març passat L’Eco de Sitges va complir 125 anys. L’Eco de Sitges, fundat l’any 1886, ha tingut tres directors: Josep Soler i Cartró, Josep Soler i Tasis i l’actual director, Josep Manuel Soler i Soler. La continuïtat d’aquest setmanari està assegurada en els seus fills, Josep i Ramon, i els néts que ja s’han incorporat al projecte.


Per molts anys Eco i família Soler, i per la part que ens toca també als col.laboradors!


(en la imatge: Josep Manuel Soler i Soler)

2 comentaris:

  1. Moltes felicitats, a l'Eco de Sitges i a tu, que hi col·labores. Ara brilleu més tots plegats.
    Veig que ahir vaig fer massa aviat al teu post i encara no havies posat l'altre... ho sento.

    ResponElimina
  2. 125 anys!!! Insuperable, i amb un nom tan romàntic. Enhorabona a tots els que hi participeu i feu que continuï amb vida, i per molts anys!!!

    ResponElimina