dijous, 2 de setembre del 2010

Coincidències

¿No us heu trobat mai que quan cerqueu una cosa (el llibre d’un autor/a que en aquest moment us interessa molt, per exemple) la “trobeu” de manera inesperada? Quan es reflexiona atentament sobre aquestes “coincidències”, sovint veiem que tenen una finalitat o un significat més profund en un ordre més ampli de les coses que ens afecten.
(La misteriosa silueta verda de la fotografia és una lluerna trobada al jardí de casa aquest estiu)

3 comentaris:

  1. Interessant la pregunta. D'una banda potser sí que trobes el llibre inesperadament, però a mi em sol passar el contrari, i em floreixo buscant-lo; també podria ser coincidència, que l'autor no volgués ser trobat.

    Fa molt de temps que no veig cuques de llum. Abans m'agradava que em passessin per les mans. Ara és que em fa una mica de por sortir a la nit i, és clar, elles no entraran a casa. La foto, molt curiosa: les llums de la nit; una llum en la nit; claror nocturna. Tot de títols possibles.

    ResponElimina
  2. Quins títols més suggerents! Tots tres m'agraden, però Claror nocturna, mmm... Gràcies.

    ResponElimina
  3. M'has fet pensar en un poema de Camillo Sbarbaro que comença amb el record de les cuques de llum, així: "La trama delle lucciole ricordi / sul mar di Nervi, mia dolcezza prima?". És una fotografia preciosa. M'agrada aquesta teva reflexió sobre les "sincronicitats" o "coincidències".

    ResponElimina