dimarts, 31 d’agost de 2010

Apoteosi de Sant Fèlix

Aquesta fotografia, un privilegi perquè està presa des de la terrassa de la casa modernista que el Fadric i la Trini tenen a la Plaça de l’Oli de Vilafranca del Penedès, respon al moment apoteòsic i fulgurant de l’entrada de Sant Fèlix a la basílica de Santa Maria. Vam assistir a la llarga i vistosa processó que la va precedir guiats pels nostres amics vilafranquins Anna Ruiz i Pere Martí, i que va culminar amb l’escolta dels goigs amb ressons verdians dedicats al Sant. La Festa Major de Vilafranca del Penedès condensa en grans dosis la bellesa, el capteniment i l’emoció de les nostres festes més tradicionals.

5 comentaris:

 1. Que bé poder gaudir de les festes tradicionals des d'un lloc tan privilegiat. I tot aquest foc que es veu a la fotografia?

  ResponElimina
 2. Benvolguda Teresa, ja veig que enguany has gaudit de la nostra FM d'una manera privilegiada i així has pogut sentir les emocions de ben aprop. Una abraçada.

  ResponElimina
 3. Mariàngela: en el moment que entra el Sant a la Basílica es tanquen tots els llums de la plaça i només es veu, com en la fotografia, l'esclat del castell de focs... L'emoció és indescriptible, oi, Maria Rosa?
  Una abraçada per a totes dues

  ResponElimina
 4. Hi vaig ser fa cosa de 4 o 5 anys i... penso TORNAR<HI ALGUN ANY!!

  ResponElimina
 5. Ben emocionant, Teresa. Hi hauré d'anar algun dia. Una abraçada.

  ResponElimina