dijous, 1 de juliol del 2010

Apunts d'història

El dia s’ha llevat tranquil, els ocells canten aliens al soroll ambiental, el sol apunta la seva poderosa llum d’estiu sobre els rajols de la cambra en silenci. Poso la ràdio i diverses veus dibuixen en les ones apunts d’història que potser s’endevina però que encara no es veu a l’horitzó. On anem? El final dels humans en els camins de la Terra el sabem, però mentrestant habitem aquest tros de terra que clama i no podem fer el sord.

4 comentaris:

  1. La meva conclusió, estimada, és que no cal fer-se preguntes: la biologia ens ha posat on som amb l'imperatiu de créixer com la natura tota. I això fem.

    ResponElimina
  2. La història, diuen, sempre és contemporània. Però ens costa mirar-la de lluny, quan la vivim.

    ResponElimina
  3. Hola Teresa,

    Gràcies per afegir-te a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

    T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

    Recorda que al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

    Salutacions i felicitats pel bloc!

    Daniel García Peris
    www.danielgarciaperis.cat

    ResponElimina
  4. Benvolguts blocaires de la Penedesfera: encantada de pertànyer a aquesta comunitat de blocs! Abraçades fraternals,
    Teresa

    ResponElimina