diumenge, 13 de juny del 2010

La veritat

Els visitants d’aquest blog poden pensar que l’autora sempre s’enfila per les branques, que poc toca de peus a terra. I és que té una certa tendència a la metafísica, sí… Però ho sap, on té els peus. I en dóna testimoni quan ho creu necessari, i més quan comprova l’intent sostingut i interessat dels mitjans informatius i de les autoritats del moment de no dir la veritat. Segons mitjans i autoritats, en la manifestació d’ahir amb la proclama El dret a decidir, només hi havia cinc mil persones. Segons els organitzadors, cinquanta-mil. Dóno fe dels cinquanta-mil perquè hi era.

5 comentaris:

  1. Aquests balls de xifres tan desfasats no són creïbles. Hi ha sistemes per comptar gent, i les diferències demostren voluntat tendenciosa o tècnica nul·la. Tendeixo a creure la valoració teva, Teresa, potser pel desig que ens impulsa.
    I tant, que toques de peus a terra. La Terra és l'únic que tenim, i d'on surten totes les iniciatives.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Hem tornat a coincidir en l'estil de la fotografia! Gent, d'esquena, que desfila per un carrer. Festiva o reivindicativa, la desfilada és civilitzada, en tots dos casos. Com ha de ser.

    ResponElimina
  3. Aquest ball de xifres, només demostra el gran analfabetisme dels dirigents que donen les dades... Té més credibilitat la teva paraula que no la d'ells...

    Salut i combat.
    onatge

    ResponElimina
  4. Els que donen les xifres només demostren un analfabetisme TOTAL. Crec el què tu dius, que no pas tot el puguin dir ells.

    Salut i combat.
    onatge

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina