diumenge, 27 de setembre del 2015

La taverna dels 11

És el projecte d'una parella jove i feinera que no ha estalviat esforços en posar-lo en marxa. Tot l'estiu que hi han treballat de valent, reciclant això, allò, mans i imaginació... Dilluns, dia 28 (un dia en què, sigui com sigui, a Catalunya res no serà igual després de les votacions d'avui), obren les portes al públic d'aquest petit establiment situat al carrer Tavern, 11 (està molt a prop de la sortida de Muntaner dels Ferrocarrils Catalans). D'aquí ve el nom de la taverna dels 11. En aquest petit bar-taverna serviran esmorzars i dinars. El Rubén és bon cuiner i té moltes idees. La meva filla Cristina l'acompanya i l'ajuda en aquesta aventura, que és de tots dos. Visiteu-los i gaudiu de les seves atencions! 
(em va plaure molt dissenyar el logo)

7 comentaris:

  1. Hi ha un llibre que es diu: "La violence fondatrice" d'Alain Pessin, referent a les civilitacions. En aquest cas, sortosament, podem parlar de "Gastronomie fondatrice". Felicitats. montserrat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Caram, Teresa, felicitats als joves emprenedors. Penso que és molt sacrificat, fer menjar pels altres, i per això hi veig molt de mèrit. Amb el menjar s'alimenta el cervell i s'afina l'esperit.
      Una abraçada.

      Elimina
  2. Ho tinc al costat de la feina. No tinc encusa. Que tingui molta sort!

    ResponElimina
  3. Enric, si hi vas a mig matí o a dinar hi trobaràs la filla, diga-li que hi vas de part meva, li farà il.lusió!

    ResponElimina
  4. Hi passo molt sovin per Via Augusta cantonada Tavern.Penso aturarme per fer un petit tast.
    Els desitjo molta sor.

    ResponElimina
  5. Molt bé! Depèn de l'hora, podràs esmorzar o dinar, o simplement prendre un cafè o una cervesa.

    ResponElimina