dimarts, 25 de setembre del 2012

Llenguatge poètic


El llenguatge poètic busca expressar el món, fer llum sobre el que l’habita. El llenguatge poètic busca comprendre el món, no prendre’l, no pretén dominar el món sinó estimar-lo.
(a la fotografia, l'aparador d'una botiga de la població de Burgo de Osma, agost de 2012) 

3 comentaris:

  1. Aquesta Verge que té la randa de puntes al damunt m'ha recordat la que teníem a la classe quan feiem un altaret pel mes de Maria, és la mateixa imatge...

    ResponElimina
  2. Cert que la poesia 'penetra' les matèries i n'extreu el seu sentit meravellós i terrible. És una saviesa.
    Pel que fa als coixins de fer punta, la germana de la classe de labor, si ens portàvem malament es posava a desfer els embolics dels coixins d'altres.
    Olga

    ResponElimina
  3. M'agrada el que has escrit Teresa ... el llenguatge poètic ... que bonic.
      El meu llenguatge poètic juga a fet i amagar en les meves obres ... i quan crec que les dono per acabades, resulta que mai em deixen de sorprendre .. són les vitamines de la meva vida.
    Saps que? fa nou anys vaig estar a Burgo de Osma, feia molt poc què m'havia separat i estava molt trista. Vaig anar amb la meva germana, no deixava d'insistir perquè anés amb ella de vacances i em va dir, Montse estic segura que t'encantarà.
      El camí cap a Burgo de Osma era espectacular, havien tants colors i tants horitzons, què no vaig parar en tot el viatge d'escriure el que veia, fins i tot que vaig plorar d'emoció. Quan vam arribar, va ser com la cirereta d'un pastís ... aquella petita ciutat emmurallada ... tant i tant bonica, ia més, estaven de festes medievals!

    Gràcies Teresa, avui m'has fet viure moments que ja no recordava.

    Una bona abraçada!

    ResponElimina