dijous, 5 de gener del 2012

Salutació de la Carla als Mags

Hola, Reis Mags! Sóc la Carla, i ja tinc tres mesos. Els pares m’expliquen a cau d’orella que veniu seguint una Estrella… Jo també vaig venir seguint una estrella! Els pares em diuen que vau seguir molts camins fins a trobar-la, i que això és el que a mi m’espera: seguir molts camins fins a trobar la meva estrella. És molt lluminosa, tan lluminosa com la Llum que ja comença a posar colors a les coses que vaig veient. Vosaltres sou mags, i podeu fer moltes meravelles, com ara en una sola nit arribar a totes les cases i regalar joguines als infants. Jo encara no sé què podré fer, però confio en l’estrella que vaig seguir: ella m’anirà indicant l’itinerari. Mentrestant, els pares em donen la mà…
(a la fotografia, la Carla en braços de la seva mare) 

3 comentaris:

  1. Ella encara no n'és conscient, però la il.lusió dels que l'envolten, sí que la viu i els grans quan tenim nens al voltant vivim aquesta diada amb tanta il.lusió com ells, vaja això és el que em passa a mi.
    Que ho disfrutem molts anys!!!

    ResponElimina
  2. Diu la cançó: "La llum de l'estrella ja de lluny es veu / ni els núvols la tapen ni el sol la obscureix..."
    Així la Carla, estrella radiant en el cel que desitjo que sigui la seva vida, sense núvols, sense ombres, preciosa.

    ResponElimina
  3. Amb aquests ullets tan oberts segur que trobarà la seva estrella. I la seguirà. I aquest somriure matern, tan dolç, bé que l'ajudarà!

    ResponElimina